Bel voor advies: +3185 303 1001  United States: +1702-970-9022

Bekijk onze case studies

Onze Holobox maakt gebruik van een transparant LCD-scherm. Achter dat scherm plaatsen we een speciaal voor de Holobox ontworpen lichtbak, zodat er optische diepte in de Holobox gecreëerd wordt. Dit zorgt voor een holografische illusie in de Holobox.

Het inzetten van hologrammen wordt met de Holobox laagdrempelig en eenvoudig.

Mazars

Is het mogelijk om een techlab vol innovatieve producten te promoten voor onze medewerkers? Dit is een vraag die Holoconnects ontving van Mazars. Er verschijnt er een hologram in de Holobox die medewerkers van Mazars uitnodigt om het nieuwe techlab te bezoeken.

T-Mobile is een samenwerking gestart met Team NL, hun vraag aan Holoconnects was of het mogelijk was om op een unieke wijze een band te creëren tussen de Team NL leden en de fans. Daar zijn we mee aan de slag gegaan.

Metstrade

Holoconnects ontving de vraag van de Metstrade directie of het mogelijk was om bezoekers op een unieke en bijzondere wijze welkom te heten. Wij hebben twee Holoboxes geplaatst bij de ingang van de Amsterdam RAI.

Holoconnects kreeg de vraag van House of Pertijs om een leuke eyecatcher te maken voor het winkelde publiek. Na een brainstormsessie en een leuke draaidag bij ons op kantoor, hebben we kers gerelateerde content gemaakt. De reacties waren geweldig!

De technologie

86" transparant LCD scherm

Voor een levensgrote & realistische holografische projectie.

20-punts IR Multitouch

Bedien de Holobox met een geavanceerd touch systeem.

Ingebouwde Bose speakers

Netjes weggewerkte Bose speakers voor subliem geluid.

Anti Reflectie glas

Zo min mogelijk reflectie voor de beste ervaring.

Uitgebreide ports

Displayport, 3x HDMI, RGB (VGA),  Line-out, S/PDIF, 3,5 mm jack

Optioneel: 4k video conferencing

Gebruik de live verbinding om digitaal aanwezig te zijn.

De Holobox in het echt zien?

Wil je de Holobox live in actie zien? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie! Neem voor meer informatie en antwoord op al je mogelijke vragen vandaag nog contact met ons op.

Videocontent

Content voor in de Holobox nemen we op in één van onze studio’s. Dat doen we met behulp van een whitescreen, studiolichten en een videocamera. Onze content creators zijn gespecialiseerd in het creëren van beelden die optimaal geschikt zijn om als hologram te gebruiken. 

Pre-recorded

Vooraf opgenomen video’s, oftewel: pre-recorded content. Je kunt eenmalig opgenomen content continu hergebruiken. Het voordeel van pre-recorded is ook dat je je content kunt voorbereiden en perfectioneren.

De content die in de studio wordt gefilmd, wordt eerst digitaal bewerkt. Daarna zetten we de beelden softwarematig om in een holografische projectie in de Holobox.

4K Live connectie

Een livestream in 4K-kwaliteit. Dit kan worden toegepast wanneer een spreker of presentator als hologram aanwezig wil zijn tijdens een event of vergadering, waar dan ook ter wereld, zonder daadwerkelijk zelf fysiek ter plaatse te zijn. De spreker kan een speech of presentatie geven in New York, zonder Nederland te hoeven verlaten.

Door een directe audioverbinding kan de spreker en toeschouwers met alkaar communiceren.

Wij hebben gewerkt met