Bel voor advies: +3185 303 1001  United States: +1702-970-9022

Toepassingen

Hologrammen via de Holobox zijn op tal van manieren toe te passen. Denk daarbij niet alleen aan entertainment-doeleinden, maar ook zeker aan serieuze, zakelijke toepassingen. We hebben een aantal van de meest populaire toepassingen van dit moment op een rijtje gezet. In alle gevallen geldt dat hologramcommunicatie een duurzame optie is. Omdat een spreker, artiest of presentator niet hoeft te reizen om op locatie te verschijnen, verklein je je carbon footprint door de Holobox in te zetten.

Wil je één van onderstaande toepassingen van de Holobox live in actie zien? Maak dan nu een afspraak voor een demonstratie! Neem voor meer informatie en antwoord op alle mogelijke vragen vandaag nog contact met ons op.

Videoconferencing

De Holobox is uitermate geschikt voor het maken van een hologram van een persoon. Deze persoon kan zodoende bijvoorbeeld een presentatie of een speech geven aan de andere kant van de wereld, desgewenst zelfs op meerdere plekken tegelijk. Door de 4K live-verbinding die vanuit de studio met de Holobox gemaakt wordt, is het mogelijk om een ​​vergadering haarscherp en zonder vertraging bij te wonen, waar ook ter wereld. Geen schokkerig beeld, geen hangende frames: gewoon scherp, vloeiend en betrouwbaar.

Wanneer je de Holobox inzet voor het digitaal bijwonen van een vergadering of presentatie, lijkt het alsof de spreker echt levensecht in de kamer staat, en niet plat op een scherm aan de wand. Dat doet wonderen voor de interactie en het persoonlijke gevoel. Daarmee creëert een hologram via de Holobox een overduidelijke meerwaarde ten opzichte van videoconferencing software zoals Zoom.

Adverteren

Adverteren met een hologram is de advertentie van de toekomst. Met deze nieuwe manier van adverteren blaas je je publiek én je concurrenten omver. Omdat veel commerciële partijen er ten onrechte van uit gaan dat hologrammen ook vandaag de dag nog duur, moeilijk realiseerbaar en niet gebruiksvriendelijk zijn, zien we ze in de reclamewereld nog niet veel terug. Hologrammen zijn dankzij de Holobox echter juist ontzettend eenvoudig te realiseren én bovendien betaalbaar.

Hoe uniek is het om als bedrijf te adverteren door middel van een 360 graden roterende, holografische projectie in een Holobox? Dat is écht een ingrijpend andere belevenis dan een poster in een bushokje of een statische advertentie in een winkelcentrum. De Holobox is ook toe te passen in de etalage van een winkel. Een hologram trekt immers veel meer aandacht van het winkelend publiek dan eenvoudige neonletters en modepoppen.

Entertainment

De rise of the hologram concerts is inmiddels ingezet. Steeds meer bands en artiesten geven weleens concerten in hologram-vorm. Met zo’n hologram-optreden kun je een spetterende show neerzetten, boordevol digitale effecten en andere verrassingen om je publiek mee te verbluffen. Met extra Holoboxen en een gave lichtshow gaat het dak eraf!

De artiest verschijnt levensecht op het podium en kan live een optreden verzorgen én interactie hebben met het publiek. Kriskras de hele wereld over vliegen of heel Nederland doorrijden als artiest? Met een Holobox kun je vanaf je eigen locatie heel gemakkelijk live contact maken met je fans en eventueel zelfs een gesprek voeren. Onze Holobox is makkelijk vervoerbaar en is overal ter wereld te gebruiken. Fysieke afstand is geen belemmering meer met onze Holobox!

Training en educatie

Wil je trainingen, colleges of lezingen geven, maar bevind je je aan de andere kant van het land of de wereld? Of wil je deze trainingen geven aan meerdere groepen tegelijk? Dan is de Holobox voor jou de perfecte oplossing. Je staat levensecht voor de groep cursisten, waardoor de training toch persoonlijk aanvoelt. De 4K livestream garandeert een dusdanig hoge kwaliteit dat het voor de cursisten lijkt alsof je echt voor de groep staat.

Gastheer/-vrouw

Dé eyecatcher bij ieder evenement: een hologram als gastheer of gastvrouw! De Holobox detecteert dat er een bezoeker voor de box staat. Hij verwelkomt de bezoeker en geeft informatie over het event, of helpt met een incheck-procedure. En denk daarbij ook verder dan een event: wat dacht je van de ingang van een groot warenhuis, een hotel of een winkelcentrum? Met de Holobox kan één gastheer of gastvrouw bovendien meerdere recepties tegelijkertijd bedienen.

Overigens is het ook mogelijk om zonder live-verbinding, maar met pre-recorded content een holografische gastheer/-vrouw voor je event, receptie of ingang in te zetten. Met behulp van onze hologramsoftware is het mogelijk om verschillende routes te kiezen op de Holobox. Dat werkt als volgt: op het touchscreen verschijnen verschillende opties. Het hologram helpt je als gast bij het maken van de juiste keuze. Door op het touchscreen deze optie aan te drukken, kom je uiteindelijk bij jouw gewenste antwoord uit.

Meer informatie over deze usecase vind je ook op hologreets.com.

Wij hebben gewerkt met